Google ads

Click-start your business

Google wats?

Elke seconde worden er 2,3 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd op Google en de meerderheid van de zoekresultatenpagina’s bevatten Google-advertenties.

Het is een effectieve manier om relevant, gekwalificeerd verkeer naar je website te sturen, precies wanneer mensen zoeken naar de producten of diensten dat jouw bedrijf aanbiedt.

UpMoves

All the way UP

Met Search Engine Advertising (SEA) zorgen we ervoor dat jij bovenaan in de zoekresultaten verschijnt.

Alvorens iemand een product of dienst aankoopt, winnen ze bijna altijd eerst informatie via Google.

Je betaalt enkel wanneer een persoon klikt op je advertentie. Het is dus een resultaatgerichte marketingstrategie. Ideaal om je business te laten groeien.

Onze aanpak

We volgen steeds dezelfde procedure om jouw campagne succesvol te maken.

1
Doelstellingen definiëren
Eerst bepalen we samen de te bereiken doelen: sales, leads, bekendheid, calls, etc. Het is een essentiële fase om de prestaties van je campagnes nauwkeurig te beheren en je return on investment te evalueren.
2
Zoekwoorden onderzoek
Eén van de sleutels tot een succesvolle Google Ads campagne is een grondige studie van de zoekwoorden waarop jouw bedrijf moet scoren. We overlopen samen op welke woorden je gevonden wil worden en welke niet.
3
Google ads account
Na de studie van de zoekwoorden beginnen we met het opzetten van jouw account. Dit houdt in: het aanmaken van campagnes en advertentiegroepen, het implementeren van jouw keywords en het aanmaken van advertenties.
4
Meten is weten
Het tracken van je conversies is fundamenteel om de rendabiliteit van je investeringen te kunnen garanderen. Meten is weten, daarom volgen we alles nauw op en sturen we bij waar nodig.
5
Rapportage
We stellen gepersonaliseerde rapporten op om je te helpen jouw campagnes zo goed mogelijk op te volgen. Op die manier blijf je op de hoogte van veranderingen en heb je inzicht over je scores in Google.
6
Opvolging & optimalisatie
Het succes van je campagne hangt ook af van nauwkeurige monitoring en regelmatige accountoptimalisatie. We analyseren je conversies en zorgen ervoor dat je tot in detail kan nagaan hoeveel je investering opbrengt.
Google Vibes

Voordelen

Je bent vindbaar voor je klanten
Je adverteert gericht en relevant
Je scoort hoog op de eerste pagina in Google
Je betaalt enkel wanneer iemand effectief klikt op je advertentie
Je resultaten zijn meetbaar

Display ads

Het voeren van een marketingcampagne op het displaynetwerk van Google zorgt voor een groter bereik, omdat het verder gaat dan de zoektermen van de gebruiker.

Het zijn in wezen beeldadvertenties en ze verschijnen op sites die je klant regelmatig bezoekt, waardoor jouw zichtbaarheid vergroot.

De kans is groot dat je vandaag de dag veel display-advertenties tegenkomt, bijvoorbeeld tijdens het lezen van een nieuwswebsite of je favoriete blog. Je komt ze meestal tegen aan de rechterzijde van een website.

SECRET

Bezocht je onlangs een webshop en werd je daarna overspoeld met advertenties?

Neen, de overheid bespioneert je niet.

Het zijn wij, marketeers, die hier achter zitten.

#sorrynotsorry

Van niks naar clicks